افرادي که از آرتريت روماتوئيد رنج مي برند با درد مفاصل به خوبي آشنا هستند. آرتريت روماتوئيد بيماري است که موجب تورم و سفتي مفاصل مي شود و انجام حرکات را براي بيمار دشوار و اغلب مشقت بار مي سازد. براي تسکين اين شرايط بسياري از مبتلايان به آرتريت روماتوئيد به داروهاي ضد درد پناه مي برند.


 


مواردي که بايد درباره آرتريت رماتوئيد بدانيد


درمان و رسيدگي به آرتريت روماتوئيد زمانبر است. اين روند نيازمند درکي عميق و درست از شرايط بيماري، از جمله دلايل شکل گيري آن است. از طريق کسب چنين درکي، فرد مي تواند چگونگي درمان اين بيماري در بلند مدت و اين که چه روش هاي درماني جايگزيني براي آن وجود دارند، که مي توانند به کاهش درد کمک کنند را فرا بگيرد.


 


آرتريت روماتوئيد مفاصل را هدف قرار مي دهد


آرتريت روماتوئيد بيماري است که بسياري از مفاصل بدن را هدف قرار مي دهد، به ويژه آنهايي که در دست ها، زانوها، و پاها قرار دارند. اين بيماري به ندرت يک مفصل منفرد را هدف قرار مي دهد و اين به معناي آن است افرادي که آرتريت روماتوئيد را در يک قسمت از بدن خود تجربه مي کنند، آن را در بخش کاملا متفاوتي از بدن نيز احساس مي کنند.


 


تمامي افراد مبتلا به آرتريت روماتوئيد حالتي زمين‌گير پيدا نمي کنند و آنهايي که به آرتريت روماتوئيد خفيف مبتلا هستند، ممکن است گاهي اوقات شعله ور شدن درد را احساس کنند که با استفاده از داروهاي ضد درد قابل کنترل است. با اين وجود، افرادي که درجات متوسط يا شديد اين بيماري را تجربه مي کنند، با نشانه هاي بيشتري مانند احساس بيماري و خستگي منظم يا تب کردن مواجه هستند.


 


هر فردي مي تواند به آرتريت روماتوئيد مبتلا شود


به طور کلي، درد چشمگير در مفاصل با افراد مسن و سالمند، مانند افرادي که در سن بازنشستگي به سر مي برند، پيوند خورده است. با اين وجود، آرتريت روماتوئيد چندان به سن و سال افراد کار ندارد و در حقيقت، هر فردي، حتي کودکان و نوجوانان، مي توانند به اين بيماري مبتلا شوند.


 


ابتلا به آرتريت روماتوئيد در افراد ميانسال و پير شايع‌تر است. همچنين، اين بيماري در ميان بانوان اندکي بيشتر از آقايان شايع است. با اين وجود، نبايد اين گونه فکر کرد که فردي به واسطه سن پايين يا جنسيت خود احتمال ندارد به آرتريت روماتوئيد مبتلا شود.


 


آرتريت روماتوئيد همچنان پزشکان را گيج مي کند


آرتريت روماتوئيد ممکن است يکي از شايع‌ترين بيماري هايي باشد که همچنان براي پزشکان در نقاط مختلف جهان شبيه به يک معما به نظر مي رسد. تاکنون، هيچ کس به طور آشکار چرايي ابتلا به اين بيماري و دلايل آن را مشخص نکرده است. آن چه مي دانيم اين است که آرتريت روماتوئيد هنگامي که سيستم ايمني يک فرد حمله به بافت هاي خود بدن را آغاز مي کند، به ويژه آنهايي که در اطراف مفاصل قرار دارند، شکل مي گيرد. با اين وجود، کارشناسان همچنان نمي دانند چه چيزي موجب مي شود تا بدن اين کار را انجام دهد.


 


کارشناسان با تعدادي از عواملي که احتمال ابتلاي يک فرد به آرتريت روماتوئيد را تحت تاثير قرار مي دهد، اشنا هستند. ژنتيک نقش مهمي در اين زمينه ايفا مي کند و اگر فردي در خانواده شما به اين بيماري مبتلا باشد، احتمال ابتلاي شما به آن بيشتر مي شود. پزشکان بر اين باورند محيطي که فرد در آن زندگي مي کند و هورمون ها نيز ممکن است در اين زمينه نقش داشته باشند.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : روماتوئيد ,آرتريت ,بيماري ,مفاصل ,مبتلا ,وجود، ,آرتريت روماتوئيد ,بيماري مبتلا ,احتمال ابتلاي ,روماتوئيد مبتلا , آرتريت روماتوئيد ,آرتريت روماتوئيد مبتلا
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

AKROYTHYD مدرسه وب نویسی دانلود آهنگ علی خانزاده از بودن و نبودن زمین سبز IML system - vstimlsystem.com اواری بلیط اتوبوس دل نوشته هایم ...